Liity jäseneksi!

Suomen teknisen viestinnän yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka harjoittavat työkseen tai opiskelevat teknistä viestintää.

Jäseneksi liittyminen

Uudet jäsenet vuonna 2017

STVY:n jäseneksi voit liittyä ilmoittautumalla yhdistyksen jäsenrekisteriin.

 1. Rekisteröidy yhdistyksen jäseneksi jäsenrekisteriimme osoitteessa www.flomembers.com/stvyry/members/application/createApplication.
  • Jos yrityksesi haluaa maksaa jäsenmaksun, lähetä sähköposti osoitteeseen rahis@stvy.fi ja kerro, kenen tai keiden puolesta maksat.
  • Jos haluat paperilaskun, lähetä sähköposti osoitteeseen rahis@stvy.fi ja kerro, että haluat paperilaskun. Tästä huolimatta sinun täytyy rekisteröityä jäsenrekisteriimme.
  • Jos olet opiskelija, äitiys- tai isyyslomalla tai työtön, olet oikeutettu alennettuun jäsenmaksuun. Katso alla oleva taulukko.
 2. ​Jäsenhakemuksesi tulee rahastonhoitajalle, joka lähettää sinulle laskun sähköpostitse tai paperilla, jos olet sellaista pyytänyt. Huom! Tähän on tulossa myös automaattinen laskun lähetys, kunhan se laitetaan päälle.
 3. Rekisteröidy yhdistyksen sivustolle www.stvy.fi. Katso ohjeet täältä: Uudelle sivustolle rekisteröityminen.
  • Jos olet jo rekisteröitynyt, tarkista omat tietosi seuraavasti:
   1. Kirjaudu sisään sivustolle.
   2. Valitse oikeasta navigointivalikosta Oma käyttäjätilini.
   3. Tarkista tietosi ja muokkaa tarvittaessa valitsemalla Muokkaa-välilehti ja sieltä Henkilötiedot. Tee muutokset ja valitse sivun alalaidasta Tallenna.

Vanhat jäsenet 2017

Jos olet jo rekisteröitynyt FloMembersin jäseneksi, odottele rauhassa. Saat ensin tietojen päivityspyynnön tammikuussa ja pari viikkoa sen jälkeen laskun jäsenmaksustasi.

 

Vuoden 2017 jäsenmaksu

Vuoden 2017 jäsenmaksut löytyvät tästä taulukosta.

Jäsentyyppi Kuvaus Vuosimaksu
Varsinainen jäsen Työssäkäyvät teknisen viestinnän ammattilaiset 25€
Opiskelijajäsen Opiskelijat, äitiys- tai isyyslomalla olevat ja työttömät 10€

Opiskelijajäsenyys voi olla voimassa korkeintaan 3 vuotta, jonka jälkeen on siirryttävä varsinaiseksi jäseneksi, vaikka opiskelut jatkuisivatkin. Jos opiskelija käy työssä täysipäiväisesti, hänen on maksettava varsinaisen jäsenen jäsenmaksu.